SERVICES

HVAD KAN VI?

Vi repræsenterer trykkerier i ind- og udlandet, hvilket gør os i stand til at finde den helt rette trykmaskine, med en maskinkonfiguration til netop din opgave.
Dette betyder for dig som kunde, at du undgår at betale for meget for din opgave. Endvidere sikrer vi, at kvaliteten på din trykopgave er helt i top.

 

Herunder kan du se de ydelser vi er specialister i. Kataloger, Magasiner, Avisindstik, Brochurer, Direct Mails, Kuvertering og Forsendelse

GRAFISK RÅDGIVNING

Vi repræsenterer de bedste trykkerier i Danmark og Europa. Dette sikrer din virksomhed den absolut højeste kvalitet samt sikker levering. Hos os er virksomhed sikret en professionel pallette af muligheder, inden for grafisk produktion.

MAGASINER & KATALOGER

Vi har over 25 års erfaring i baggagen i forbindelse med produktion af Magasiner og Kataloger. Det betyder, at du som kunde er sikret en yderst kompetent rådgivning og projektledelse, skulle du vælge os, som din samarbejdspartner. 

INDSTIK

Et indstik/bilag kan tilpasses til det enkelte medie. Vi sikrer branchens bedste rådgivning, og tager hånd om projektledelsen i tæt samarbejde med både trykkeri og forlag.

DIRECT-MAILS

Skal din virksomhed udsende en Direct-Mail kampagne, så har vi mange års erfaring med hele processen, og kan hjælpe din virksomhed med levering af alle de ydelser, der skal til for, at Jeres Direct-Mail bliver en succes. 

BØGER

Mediagraphic tilbyder produktion af Bøger i høj kvalitet, og til yderst fornuftige priser – både i store oplag samt små oplag. 
Har du brug for opsætning af din bog og/eller design af omslaget på din bog, så hjælper vi gerne med dette, til en favorabel pris.

GRAFISK DESIGN & LAYOUT

Vi ønsker at være kundens kreative sparrings- og samarbejdspartner, og for os handler design og tryksager om mere, end farve på et stykke papir. 
Hyr os på timebasis, eller aftal en fast lav pris på dit projekt.

Rul til toppen