Magasiner & Kataloger

 

Vi er erfarne specialister i professionelt tryk af Magasiner og Kataloger. 

Mediagraphic er trykkonsulenter for flere danske, norske og svenske virksomheder, der er afhængige af at have en professionel og erfaren leverandør, til produktion af deres Magasin eller Katalog.
Vi har over 25 års erfaring med større trykopgaver, og derfor sikrer vi den enkelte kunde høj kvalitet og sikker levering. Meget af produktionen foregår i heat-set rotation og arkoffset hos vores udvalgte samarbejdspartnere i Danmark og udlandet, hvor der tages mest muligt hensyn til miljøet.

Typisk produceres Magasiner og Kataloger med limbunden ryg eller hæftet ryg. Vi kan producere nøjagtigt som du ønsker, og er der meget tekstindhold, anbefaler vi ubestrøget eller tonet papir, for at optimere læseværdigheden.
Ved tryk af et Magasin eller Katalog med mange farvefotos, kan en silkemat papirkvalitet, være den bedste løsning.

De fleste af vores magasin- og katalogproduktioner certificeres med Svanemærket, FSC eller Ecolabel-certifikatet (EU-blomsten). Samtidig kan vi sikre dit Magasin/Katalog et eksklusivt look og feel, ved hjælp af nogle få virkemidler, såsom prægning, lakeffekter, foliepræg, udstansning mm.

Skriv til os

Rul til toppen