Grafisk rådgivning

 Vores erfaring fortæller os at…

Ved at tilpasse din trykopgave til den rigtige maskinkonfiguration, vil der ofte ligge store besparelser i løbende driftsomkostninger, papirforbrug og transport. 

Mediagraphic tilbyder Grafisk rådgivning og Grafisk produktion med udgangspunkt i højeste miljøstandard, ved print i heat-set rotation, arkoffset eller digitaltryk. Kunder der udgiver Magasiner, Fagtidsskrifter, Kataloger, Direct-Mails, Temamagasiner og avisbilag kan med fordel drage nytte af vores erfaring i forbindelse med Grafisk rådgivning.


Besparelser

Vi kan sikre, at dit totalbudget til grafisk produktion og distributionen af de trykte opgaver, bliver honoreret med den besparelse, som ønskes fra
virksomhedens side.
Yderligere kan vi tilbyde dig en fast pris, eller aftale en periode på timebasis, hvor vi sikrer den helt rigtige proces med at undersøge markedet for trykkerier, der kan udføre din opgave på bedste vis.

 Partnere

Vi repræsenterer trykkerier i Danmark og Europa, der har fornuftig økonomi, moderne maskinparker, og har branchens kendte miljøcertifikater i deres produktion. Dette giver os en professionel pallette af muligheder inden for grafisk produktion.

Kontakt os for et uforpligtende møde:

Jørn Henrik Petersen
Rådgiver & Partner
jp@mediagraphic.dk
Tlf. +45 60 57 88 14

Rul til toppen