Direct-mails

Når dine kunder eller potentielle kunder modtager et brev og f.eks. en brochure, giver det den enkelte modtager en følelse af at være værdsat af afsenderen. Det er en helt naturlig menneskelig respons.

Brevet og det trykte medie generelt, har sit eget opmærksomhedsrum i forhold til digitale medier, og man kan som menneske tage sig tid til fordybelse.
Et brev der stiles direkte og personligt til modtageren, har en stor effekt, og skaber respons. Derfor kaldes denne form for markedsføring også for Respons markedsføring. 

Skal din virksomhed udsende en Direct Mail kampagne, kan vi hjælpe Jer gennem hele processen. Vi har erfaring med Direct Mails og databaseprint, og kan levere alle de ydelser der skal til for, at Jeres Direct Mail bliver en succes.

 Når du får trykt dine direct mails, breve, direct mails, foldere mm., der skal sendes ud til dine kunder, kan du lade os stå for hele processen, dvs. databehandling, tryk, segmentering, kuvertering, adressering, frankering og forsendelse. 

Vi kan også aftale, at vi står for dele af processen – det er op til Jer.

Modtagere, adressevask og Robinsonlisten

Hvis du ikke allerede har en liste med modtagere, eller hvis du ønsker at tilføje flere, kan vi hjælpe dig med at finde modtagere inden for specifikke brancher og fagområder.

Endvidere kan vi hjælpe med adressevask, der kan være nyttigt hvis din modtagerliste ikke er helt ajourført. Med en adressevask kontrolleres din liste for firmaer/personer der måtte være flyttet, have ændret adresse m.m.

Robinsonlisten er en vigtig ting, når vi snakker Direct-mails. At sende en kampagne ud til en reklamebeskyttet virksomhed eller person, kan blive dyrt. Men bare rolig, vi kan hjælpe med at tjekke dine data op imod Robinsonlisten.


Adresseflet og variabel data

Hvis du sender os en fil med modtagerne til din Direct Mail kan vi lave adresseflet. Og ønsker du at gøre din Direct Mail mere personlig, kan vi også tilbyde et væld af muligheder, så alle dine Direct Mails bliver individuelle og personlige.

Direct-mails-eksperter-trykkeri-dm-kampagne


Kuvertering og adressering af Direct Mails

Med vores kuverteringsmaskine og adresseringsmaskine, kan vi hjælpe med kuvertering og adressering af din virksomheds Direct Mail kampagne. Vi kan kuvertere i kuverter fra M65 og op til C4p. Vi kan også stå for tryk af dine kuverter.

Forsendelse

Med mange års erfaring i tryk og udsendelse af Direct Mail kampagner har vi også stor kendskab til forsendelsen. Her er der ofte store penge at spare ved at kende til de forskellige muligheder. Skal du sende ud som et A-brev, et B- eller C-brev, en DM-kampagne eller andet? Skal din kampagne ud med Posten eller kan det bedre betale sig at vælge en anden forsendelsesleverandør? Tag os med på råd, så du får den bedste pris.

Så kontakt os for en uforpligtende snak om din virksomheds Direct Mails.Rul til toppen