Udvikling af Webshop

Har du behov for udvikling af en ny Webshop eller et redesign af din eksisterende Webshop?

Vi udvikler og designer Mobilvenlige og brugervenlige webshops i både Woocommerce, Magento og Shopify.

At starte en netbutik kan være uoverskueligt, men vi hjælper gerne med at skabe overblik og bidrager med vores ekspertise ifm. din nye Webshop. Det er vigtigt for os at levere en salgsklar webshopløsning til vores kunder, og vi gør meget ud af at sætte os ind i den enkelt kundes målgruppe, således vi kan levere den optimale webshop klar til at generere salg.

Samtidig elsker vi at redesigne eksisterende Webshops og e-commerceløsninger, og vi har mange års erfaringer med at flytte webshops fra ét system til et andet, f.eks. fra Woocommerce til Magento.

 

Valg af webshopløsning

Der findes efterhånden rigtig mange løsninger til webshops, og det kan være en jungle at finde rundt i for virksomheder, der ikke har en klar idé om hvilken webshopløsning de egentlig har brug for. 

Det er vigtigt at du finder en webshopløsning, der understøtter din forretning bedst muligt. Det vil sige du skal forholde dig til bl.a.:

  • Hvor mange produkter skal du sælge i din shop?
  • Hvor ofte kommer der nye produkter der skal sælges i din shop?
  • Hvor mange produkter forventer du ca. der bliver solgt hver måned?
  • Skal din webshop integreres med din hjemmeside, eller har din webshop sit eget domæne?
  • Hvem skal stå for vedligeholdelse af din webshop? Er det en teknisk-kyndig person eller skal du alliere dig med en specialist udefra?
  • Er dine kunder B2B eller B2C, og hvordan skal de betale. Betaling online eller skal de have en faktura tilsendt efter køb af en vare?
  • Skal dine kunder have mulighed for at lave reviews/rate din shop?
  • Skal webshoppen kunne holde styr på returvarer?

 


Woocommerce

Woocommerce er en open-source webshopløsning, dvs. det er et gratis plugin, der kan bruges sammen med WordPress. Du betaler f.eks. ingen licens til en hosted shopløsning. Endvidere findes der ca. 22 mill. Woocommerce webshops i hele verden.

Woocommerce anbefaler vi til de lidt mindre webshops dvs. under 200 produkter.

 

Magento

 

Magento er verdens mest anvendte webshopløsning, og har en kraftig motor, der sørger for at Magento-platformen performer optimalt.

Magento-platformen kan integreres med ERP software som E-conomic, C5, Navision hvilket skaber en højt værdsat fleksibilitet. Desuden vægtes sikkerhed meget højt hos Magento.

Magentos webshopløsning bruges af mange større butikskæder og brands i Danmark netop pga. den høje fleksibilitet, stærke performance samt mulighed for integration med store ERP softwaresystemer.

 

Shopify

 

Shopify er et webshop CMS, der har indbyggede analyser og statistikker fra kunder i shoppen. Yderligere er Shopify en hosted løsning, dvs. alt data ligger på Shopifys servere, hvilket betyder at man som kunde ikke skal bekymre sig om vedligeholdelse, sikkerhed, hastighed i shoppen og meget mere.

Shopify har ligeledes 24/7 online support, hvilket er rigtigt godt for de kunder, som ikke har så godt styr på det tekniske.

 

webshop-udvikling-af-webshop

Boost din markedsføring med vores guldkorn direkte i din indbakke..

Bliv inspireret og få gode råd til din markedsføring og hjemmeside.

Du er nu tilmeldt vores Nyhedsmail.

Pin It on Pinterest