TRYKT MARKEDSFØRING

Tryksager skal da plantes

Thomas H. Pedersen, Marketing Manager & Partner

Det canadiske firma Botanical PaperWorks, ejet af mor og datter-duoen Mary Reimer og Hedi Reimer-Epp, har gang i et unikt koncept.

Firmaet har siden midt-halvfemserne, produceret miljøvenligt papir indeholdende frø, til at plante i jorden, og designer samtidig print-produkter såsom Visitkort, Brevpapir og Kuverter, Invitationer, Direct-Mail kampagner, Takkekort, emballage mm.
Mor og datters baggrund som henholdsvis skolelærer og marketing-specialist, har vist sig som et perfekt match.

Botanical Paperworks producerer bionedbrydeligt øko-papir, og printer på det også.

Botanical Paperworks´ miljøvenlige papir indeholder frø til plantning af blomster, grøntsager samt urter, og er 100% miljøvenligt samt uden brug af træ. Papiret nedbrydes biologisk i jorden uden at jord eller miljø tager skade.

Det Canadiske firma er i dag verdensledende og har store kunder som f.eks. Sony, Starbucks og TimeWarner. Deres produkter egner sig særligt til events og kampagner med en miljøvenlig profil og til virksomheder, der brander sig som miljøvenlige i deres storytelling.

Botanical Paperworks er et godt eksempel på hvordan en trykkeri-virksomhed kan klare sig med det trykte medie, i en digital tidsalder. Konceptet er unikt og innovativt, og fortjener en status som forbillede og rollemodel for mange andre trykkeriaktører samt virksomhedsejere i hele verden.

Det canadiske firma kombinerer sit erhverv med en “god og miljøvenlig historie”, og har tilmed fået anerkendelse og opmærksomhed i medierne hos Fast Company, Wall Street Journal, Huffington Post samt Martha Stewart.

Se firmaets hjemmeside her: www.botanicalpaperworks.com/

Se Botanical Paperworks video herunder.

 

Botanical Paperworks har siden midt-halvfemserne produceret bionedbrydeligt papir