+45 42 79 42 06 info@mediagraphic.dk

   Social Media

   Det tager tid og kræfter, at være med på de sociale medier

    

   Det er utroligt vigtigt at være synlig for potentielle kunder samt være engageret med sine nuværende kunder.

   Hvis man driver virksomhed i 2017, er det en nødvendighed at være aktiv på de sociale medier.

   Social Media management

   Vi styrer dine sociale medier så du kan fokusere på at drive din egen virksomhed. Vi er specialister i Instagram og Facebook management, hvilket sikrer dig, at dine sociale medier bliver udnyttet til deres fulde potentiale. Dette betyder, at du får en masse nye ægte følgere på dine sociale medier.

   social-media-bureau

   Video- og billedproduktion

   Vi filmer og fotograferer din virksomhed og jeres produkter. Vores mål er at sælge jeres produkter, budskab og brand gennem vores visuelle produktion. Det sikrer vi ved at have en utrolig høj standard i alle led af produktionen.

   Social Media Marketing & remarketing

   Vi benytter os af Social Media annoncering og det giver os mulighed for at ramme din eksakte målgruppe via segmentering på Facebook og Instagram, til en lavere pris end ved traditionel reklame. Det sætter din virksomhed på kortet både lokalt og nationalt.

   Yderligere sørger vi for, at din konverteringsrate stiger, idet vi målretter annoncer efter besøgende fra din hjemmeside, Facebook og Instagram. De er allerede interesseret i dine produkter, hvilket betyder, at chancen for at de køber dit produkt eller ydelse er meget større.

   Pakkeløsninger

   Vi tilbyder Social Media-løsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Afhængig af din virksomheds behov, har vi sammensat tre pakker som kan imødekomme dine Social Media-mål. Lad os styre dine sociale medier, imens du fokuserer på de nye kunder vi driver til din forretning.

    

   Kontakt os for at høre mere om

   vores pakkeløsninger..

    

   11 + 7 =

   Pin It on Pinterest