+45 42 79 42 06 info@mediagraphic.dk

   Skræddersyet CMS i WordPress

   Vi er specialister i at udvikle skræddersyede WordPress hjemmesider.

    

   Når en potentiel kunde besøger din hjemmeside, er det vigtigt, at hjemmesiden står med et flot design og kvalitetsindhold – fordi et godt førstegangsindtryk skaber salg.

   Flot design & kvalitetsindhold

   Din hjemmeside skal helst være overskuelig, nem at navigere rundt i, og skal samtidig differentiere sig, så din virksomheds produkter eller ydelser skiller sig ud fra konkurrerende virksomheders.

   Du får alle disse krav indfriet hos Mediagraphic, da vi er specialister i at skræddersy webløsninger i WordPress. Dette betyder, at du som kunde, vil opleve en enkel og intuitiv CMS løsning at arbejde videre i, når vi har udviklet en skræddersyet hjemmeside til dig. Med andre ord er du som bruger sat i centrum.

    

   skraeddersyet-CMS-vestsjaellandscentret

   WordPress CMS for Vestsjællandscentret.

   webshopsystem

   Skabelon vs. Skræddersyet CMS

   Der findes et hav af skabeloner man kan bruge til sin hjemmeside – både gratis og skabeloner man skal betale for. Men den absolut mest holdbare og fleksible løsning er at få udviklet en skræddersyet webløsning og skabelon, der udvikles og programmeres fra bunden. På denne måde sikres du en CMS løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker, og samtidig undgår du tekniske problemer. Din webløsning kan endvidere gøres mere skalerbar end ved brug af en gratis eller betalt skabelon/template.

   Kontakt os..

    

   3 + 4 =

   Pin It on Pinterest