SEO

On-page SEO

En meget vigtig del af SEO er optimering af opbygningen og indholdet på din hjemmeside.

On-page SEO handler mest af alt om, at din hjemmeside taler samme sprog, som dine kunder. Det vil sige, at du skal vide, hvad dine kunder kan finde på at søge på.

Vi hjælper dig igennem alle de nødvendige områder i on-page SEO, såsom Søgeordsanalysen, hvor vi finder ud af hvad dine kunder søger på, Sidetitler, Tekster på din hjemmeside, Meta description.

Vi tilbyder markedets laveste priser på SEO. Få f.eks. lavet en analyse af din hjemmeside samt en Søgeordsanalyse for kun 695,- ex. moms. 

seo-online-marketing

teknisk-seo

Teknisk SEO

Vi optimerer alt det tekniske på kundens hjemmeside. Se herunder hvad vi gennemgår på et site:

  • Mobilvenlighed
  • Hastighed
  • Dublicate content
  • Brugervenlighed
  • Diverse elementer
  • Søgeord
  • Brug af overskrifter
  • SSL certifikat (https)
  • Schema.org

Lokal SEO

Lokal SEO handler først og fremmest om at være synlig i de lokale søgeresultater. Dette er særligt vigtigt for butikker, da disse altid er lokale. Søges der med et bynavn eller søges der efter en butik (f.eks. en restaurant, frisør eller værksted), så viser Google de lokale søgeresultater, der baseres på hvor personen befinder sig.

Vi sørger for at din virksomhed får gode resultater med en lokal SEO optimering.

Vidste du eksempelvis, at Social SEO påvirker din Lokal SEO meget?

Vi har et kampagnetilbud på en abonnementpakke med Lokal SEO, Social SEO til kun 995,- ex. moms./ pr. måned. Læs mere her.

lokal-seo

social-seo

Social SEO

Sociale medier spiller en større og større rolle for søgeresultaterne. Dette fordi mange mennesker bruger meget tid hver eneste dag på Facebook, Linkedin, Instagram mfl. Derfor bruger søgemaskinerne de sociale medier og signalerne derfra i deres ranking factors.

Din virksomhed skal derfor være tilstede på de sociale medier og bruge tid på at opbygge en følgerskare. Aktivitet på de sociale medier kan desuden give din virksomhed trafik på jeres website, omtale og branding, hvilket indirekte har indflydelse på dine placeringer i søgemaskinerne.

Linkbuilding

Linkbuilding handler om at få andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Men det er vigtigt at din Linkbuilding varieres, og Google straffer dig for at lave for mange links.

F.eks. skal du skaffe links forskellige steder fra, på forskellige måder. Dette hjælper vi dig med naturligvis, og gør at din tilvækst af links er naturlig, således du ikke straffes af Google.

Links deles op i Acquired links og Earned links. Google elsker Earned links og tillægger dem derfor mere værdi. Derfor er det også populært at lave content marketing med godt og pænt indhold.

linkbuilding

Google står for 90% af alt søgemaskinetrafik til danske hjemmesider og vi har derfor primært fokus på SEO optimering til netop Google i Danmark. Dette opnår vores kunder mest succes med.

Kontakt os herunder for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.

Skriv til os..

6 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This

Boost din markedsføring med vores marketing-guldkorn direkte i din indbakke..

Bliv inspireret og få ekspert-råd til din virksomheds markedsføring med vores Nyhedsbrev.

Du er nu tilmeldt vores Nyhedsbrev.