+45 42 79 42 06 info@mediagraphic.dk

   Design af moderne og mobilvenlig Hjemmeside

   Billede fra vores mediepartner Polcode.

   Mobilvenlig hjemmeside

    

   Har du behov for en mobilvenlig hjemmeside og responsiv hjemmeside, der samtidig er brugervenlig? Så er du kommet til den rette udbyder inden for webløsninger
   Vi tilpasser din hjemmeside til dine behov og ønsker, og tilpasser samtidig din hjemmeside til din målgruppe og brugere, således du opnår øget trafik og omsætning.

   Hvorfor en WordPress hjemmeside?

   Vi sværger til WordPress hjemmesider fordi WordPress er en brugervenlig Open-source webløsning. Det betyder, at der løbende bliver udviklet nye plugins, udvidelser samt skabeloner. Det er også meget sandsynligt, at du kan finde andre WordPressbrugere på nettet, som har oplevet de samme problemer som dig, og har fået løst problemerne.
   WordPress er samtidigt enkelt for vores kunder at arbejde videre i. Med en responsiv hjemmeside fra Mediagraphic er du klædt rigtigt godt på til at arbejde videre med din hjemmeside fra WordPress´ kontrolpanel. Dette sætter vi en ære i.

    

   Mobilvenlig hjemmeside

   Det er vigtigt at have en moderne og mobilvenlig hjemmeside og responsiv hjemmeside, idet det er brugervenligt for besøgende. Samtidig betyder det meget at have en mobilvenlig hjemmeside for dine placeringer i søgemaskiner som f.eks. Google, da Google vurderer din hjemmeside bl.a. udfra hvor brugervenlig og mobilvenlig den er. Dette gør Google fordi de bl.a. lever af at levere indhold af høj kvalitet samt relevant indhold ift. hvad brugerne søger efter.

   Vi udvikler også WordPress CMS webløsninger skræddersyet til kundens behov og ønsker. Desuden udvikler vi templates/skabeloner samt plugins helt fra bunden. På denne måde sikres vores kunder, at alle hjemmesidens funktioner, plugins mm. fungerer optimalt.

   Læs mere om Udvikling af skræddersyede CMS webløsninger HER.

    

   Søgemaskineoptimering

   Vores hjemmesider leveres for det meste inklusiv installation af et SEO-plugin, der hedder “SEO by Yoast”, hvilket er markedets bedste værktøj til at lave on-page SEO med. Samtidig kan vi tilbyde at stå for opsætning og løbende optimering af din hjemmesides indhold, således der skabes trafik til din hjemmeside og derved flere betalende kunder.

    

   Plugins vi anbefaler

   Et plugin til WordPress er software der tilfører f.eks. en ekstra funktion eller feature, der kan være relevant for din hjemmeside og virksomhed. Plugins kan forbedre din hjemmesides funktionalitet og er simpelt sagt bare en masse php, javascript, css og billeder, der er kodet og pakket ind i brugervenlige metaboxes.
   Der findes et hav af plugins til WordPress – både gratis og plugins der skal betales for at bruge. Herunder har vi listet de gratis plugins, som vi mener er de bedste og mest anbefalesværdige plugins til brug på en WordPress hjemmeside.

   1. WP Super Cache – Dette plugin sørger for at cache dit site og derved minimere loadtid på alle sider og indlæg.
   2. SEO by Yoast – Et plugin til søgemaskineoptimering. Vi bruger det selv på vores site, og det fungerer fantastisk. Plugin´et anses for at være markedets bedst SEO-plugin til WordPress. SEO by Yoast fås også i en Premium-udgave, som der skal betales for.
   3. WP Super Minify – Dette plugin sørger for, at dine sider loader hurtigere vha. at minimere og komprimere dine html, css og javascript-filer på alle dine sider og indlæg.
   4. Wordfence Security – Et plugin der sikrer dit site imod virus og hackere ved at have en stærk firewall.

    

   Pin It on Pinterest