Kataloger

   

Professionel trykning af Kataloger, Hæfter og Bøger er et af vores specialer.

 

Tryk af Katalog 

Vi tilbyder trykning af Kataloger med limbundet ryg, spiralryg eller hæftet ryg, og vi kan producere dit Katalog, som du ønsker. Vi anbefaler desuden at optimere læseværdigheden, ved at trykke på ubestrøget eller tonet papir. 
Ved trykning af Kataloger med masser af farvefotos, kan en flot silkemat papirkvalitet, være en god løsning.

Et limindbundet Katalog har et eksklusivt look, og kan øge din virksomheds salg, idet kataloget har en højere gemmeværdi. 
Yderligere skal du være opmærksom på, at et Katalog skal have minimum 36 siders indhold.

Endvidere anbefaler vi et Katalog med kachering, for at give Kataloget bedre holdbarhed og et pift. Kachering er et tyndt lag plastfolie på omslaget af Kataloget eller Bogen.

Du kan få produceret dit Katalog med mat kachering, en blank kachering eller en soft touch kachering. Yderligere tilbyder vi forædling i form af UV-lak, folietryk, prægning eller udstans. 

 

Har du brug for rådgivning omkring indhold, layout, papir og efterbehandling mm., så kontakt os for en uforpligtende snak om dit Katalog. Vi kommer gerne og besøger din virksomhed helt uforpligtende. Læs mere under Grafisk rådgivning.

 

Vi tilbyder endvidere Print on demand, hvor vi sørger for at holde styr på din virksomheds data. Vi kan bruge dine variable data direkte og håndtere billeder, produktnummer indeks, alfa indeks, fodnoter og evt. henvisninger fremad eller bagud i kataloget.

Har din virksomhed brug for plastfoliering af Jeres Kataloger med adressering, så kan vi også hjælpe med dette. Se mere her.

 

Tryk af Hæfter 

Har du under 60 siders indhold, så kan du få trykt Hæfter hos os i fremragende kvalitet og tilmed til branchens mest fornuftige priser. Har du mere end 60 siders indhold, anbefaler vi at få trykt dine Hæfter med limbundet ryg eller spiralryg. Det giver dine Hæfter en bedre finish.

 

Tryk af Bøger

Mediagraphic sikrer dig tryk af Bøger i høj kvalitet til fornuftige priser. Vi kan endvidere hjælpe dig med design og opsætning af din bog, hvad enten det er en privat-udgivelse eller virksomheds-udgivelse. 

Vi tilbyder Bøger i større oplag samt små oplag. Små oplag er mulige, da bøgerne trykkes digitalt idag, og med vores moderne maskiner, er du sikret høj kvalitet. Vi tilbyder tilmed bøger via Print on demand,  Læs mere her.

Du kan få din bog med hardcover (hardback) eller softcover – også kaldet paperback. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Ligesom med Kataloger, anbefaler vi en kachering til dine bøger. Du kan få blank kachering, mat kachering, soft-touch kachering. Kacheringen beskytter omslaget på bogen imod smuds.

 

Efterbehandling

Mediagraphic kan tilbyde flere forskellige muligheder inden for efterbehandling og forædling af dine tryksager, f.eks. bukkestreger, vandlak, limet ryg, kachering. Vi kan tilmed give din tryksag en squarefold (en forkantet ryg), hvilket vil sige at din tryksag bliver presset flad, så det ligner en limindbinding. På denne måde undgår vi, at dit Katalog, Hæfte eller Bog, åbner sig, når den ligger på et bord. Samtidig giver squarefold et mere eksklusivt look til din trykopgave.

 

trykning-af-katalog-tryk-boeger-trykkeri-bogtryk-trykning-af-boeger-bogtrykkeri

Kontakt os hvis du har spørgsmål til kataloger eller bøger

4 + 4 =