Grafisk design og layout

   

Vi udfører professionelt og kreativt grafisk design og layout, og vi kan fungere som en pålidelig freelancer på dit projekt.

Hos Mediagraphic leverer vi ikke kun full service-løsninger på trykopgaver som kataloger, magasiner, medlemsblade, avisindstik, direct mails og brochurer. Vi kan faktisk også tilbyde din virksomhed at arbejde på dit projekt som freelance-grafiker.
Vores grafiske designer, Dorthe, har 20 års erfaring med grafisk design og layout på kataloger, magasiner, brochurer, direct mails, årsrapporter, manualer, messemateriale mm. 

Vi løser din trykopgave fra idé til færdigt tryk, og giver ikke slip på dig, før du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Har du tilmed brug for hjælp til udformning af din virksomheds branding og kommunikation, hjælper vi dig gerne med at få skrevet nogle gode sælgende tekster og budskaber, der gør dit markedsføringsmateriale værd at investere tid og penge i.

Vi kan hyres pr. timebasis, eller vi kan aftale en fast pris for netop dit projekt. Kontakt os herunder.

grafisk-designer-slagelse-ringsted-naestved-roskilde-koebenhavn-holbaek-kalundborg-vordingborg-korsoer-skaelskoer-soroe-layout-af-katalog-magasin-brochure-annoncer

Kontakt os, såfremt du har spørgsmål, eller vi skal tage en snak omkring din trykopgave

6 + 11 =