Direct-Mails

   

Skal din virksomhed udsende en Direct Mail kampagne, kan vi hjælpe dig gennem hele processen. Vi har erfaring med Direct Mails og databaseprint, og kan levere alle de ydelser der skal til for, at din Direct Mail bliver en succes.

Modtagere, adressevask og Robinsonlisten

Hvis du ikke allerede har en liste med modtagere, eller hvis du ønsker at tilføje flere, kan vi hjælpe dig med at finde modtagere inden for specifikke brancher og fagområder.

Endvidere kan vi hjælpe med adressevask, der kan være nyttigt hvis din modtagerliste ikke er helt ajourført. Med en adressevask kontrolleres din liste for firmaer/personer der måtte være flyttet, have ændret adresse m.m.

Robinsonlisten er en vigtig ting, når vi snakker Direct-mails. At sende en kampagne ud til en reklamebeskyttet virksomhed eller person, kan blive dyrt. Men bare rolig, vi kan hjælpe med at tjekke dine data op imod Robinsonlisten.

Adresseflet og variabel data

Hvis du sender os en fil med modtagerne til din Direct Mail kan vi lave adresseflet.

Hvis du ønsker at gøre din Direct Mail mere personlig, kan vi også tilbyde et væld af muligheder, så alle dine Direct Mails bliver individuelle og personlige.

Direct-mails-eksperter-trykkeri-dm-kampagne

En Direct-Mail kampagne får din virksomhed til at skille sig ud, og er effektiv.

Kuvertering af Direct Mails

Med vores kuverteringsanlæg kan vi også hjælpe med kuvertering af Direct Mail. Vi kan kuvertere i kuverter fra M65 og op til C4p. Vi kan også stå for tryk af dine kuverter.

kuvertering

Forsendelse

Med mange års erfaring i tryk og udsendelse af Direct Mail kampagner har vi også stor kendskab til forsendelsen. Her er der ofte store penge at spare ved at kende til de forskellige muligheder. Skal du sende ud som et A-brev, et B- eller C-brev, en DM-kampagne eller andet? Skal din kampagne ud med Posten eller kan det bedre betale sig at vælge en anden forsendelsesleverandør? Tag os med på råd, så du får den bedste pris.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til Direct Mails..

3 + 1 =

Pin It on Pinterest