Design af moderne og responsiv Hjemmeside

Mobilvenlig/responsiv hjemmeside

Vi tilbyder unikke, mobilvenlige/responsive og brugervenlige WordPress hjemmesider tilpasset kundens ønsker og behov. Samtidig tilpasser vi din hjemmeside til din branche, målgruppe og/eller kunder.

Vi sværger til WordPress fordi det er et brugervenligt Open source system. Det betyder, at der løbende bliver udviklet nye plugins, udvidelser samt skabeloner. Det er også meget sandsynligt, at du kan finde andre WordPress-brugere på nettet, som har oplevet de samme problemer som dig, og har fået løst problemerne.

Det er vigtigt at have en moderne hjemmeside, der er responsiv og mobilvenlig, idet det er brugervenligt for besøgende. Samtidig betyder det meget at have en responsiv hjemmeside for dine placeringer i søgemaskiner som f.eks. Google.

WordPress er samtidig enkelt for vores kunder at arbejde videre i. Som kunde hos Mediagraphic kommer du ikke til at fortryde, at du bruger WordPress.

Vi udvikler også WordPress CMS-løsninger skræddersyet til kundens behov og ønsker. Desuden udvikler vi templates/skabeloner samt plugins helt fra bunden. På denne måde sikres vores kunder, at alle hjemmesidens funktioner, plugins mm. fungerer optimalt.

Læs mere om Udvikling af et skræddersyet CMS HER.

Boost din markedsføring med vores guldkorn direkte i din indbakke..

Bliv inspireret og få gode råd til din markedsføring og hjemmeside.

Du er nu tilmeldt vores Nyhedsmail.

Pin It on Pinterest