Cross Media

Ikke alle dine kunder er ens, så det skal din markedsføring heller ikke være

 

Opnå større respons på din markedsføring med en Personaliseret Cross-media kampagne. Mediagraphic er specialister i dette og kan hjælpe din virksomhed med hele det tekniske setup og udsendelse af dine kampagner, uanset om det drejer sig om en tryksag, e-mails, websider, SMS, MMS, så kan vi få det hele til at spille sammen.

Vi tilfører ekstra værdi til dine kampagner ved at gøre dem 100% målbare via en mobil-app, der giver dig adgang til et analyseværktøj, hvor du hele tiden kan følge responsen på din kampagne.

Bedre og nemmere respons

Når budskabet er tilpasset til modtageren er responsraten naturligvis højere. Dette giver et langt større udbytte af kampagnen.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan et budskab kan tilpasses modtageren. Så det bedste vil være at få en snak om lige præcis dine kampagner!

Vi tilfører ekstra værdi til dine kampagner ved at gøre dem 100% målbare. Du får større respons og behøver ikke tænke på tekniske, da vi klarer dette for dig. Ligesom vi naturligvis trykker, kuverterer og udsender kampagnen for dig.

trykkeri-cross-media-eksperter

Kontakt os..

6 + 15 =

Pin It on Pinterest