App udvikling

Udvikling af mobilapp

Mediagraphic udvikler Mobilapps og Webapps og vores vision er at blive danske virksomheders foretrukne appudvikler.

Har du brug for hjælp til udvikling af en app til iOS eller Android platformen er vi specialiseret i at udvikle til netop disse platforme. Således har Biokod Lab erfaring med over 50 forskellige Mobilapp og webapp projekter for kunder i hele verden.

 

4-års garanti på alle applikationer

Vi tilbyder 4-års garanti på alle applikationer, da vi tror på, at top-service giver top-tilfredse kunder.

 

Lancering & overvågning af kundens app

Vi lancerer din app i Appstore og/eller Google Play. Samtidig sørger vi for en løbende overvågning af din app døgnet rundt for at sikre den fungerer optimalt

Vi udvikler alle apps med tanke på at gøre videreudvikling mulig, og vedligeholdelsen af kundens app skal foregå enkelt og effektivt.

appudvikling-udvikling af app

udvikling af webapps-webapps

Udvikling af webapp

Vi leverer hurtige, fleksible og skræddersyede Webapps til vores kunder.

Vi skiller os ud fra andre appudviklere, ved at udvikle vores egne API-løsninger, der forbinder kundens app hurtigt og effektivt med vores servere i skyen. Dette gør os i stand til at tage os kærligt af hver kundes app – fra udvikling, hosting, lancering og automatisk overvågning af kundens app.

Når vi udvikler apps, er vi altid opmærksomme på at lette mulighederne for at videreudvikle appen senere hen, samt gøre vedligeholdelsen let.

Endvidere skaber vi mere eller mindre komplekse CRM-systemer (Customer Relationship Management) og ERP-systemer (Enterprise Resource Planning).

Boost din markedsføring med vores guldkorn direkte i din indbakke..

Bliv inspireret og få gode råd til din markedsføring og hjemmeside.

Du er nu tilmeldt vores Nyhedsmail.

Pin It on Pinterest